Franklin Travel

Hej och välkommen till mina resor.

Här hittar du bland det bästa av Vandringsresor, Skidresor och Motorcykelresor som går att hitta.  Mina resor går ut på att du ska få uppleva det bästa som finns i respektive situation. Du kommer att få full service, erfaren reseledning och fantastiska upplevelser oavsett om du vandrar, åker skidor eller kör mc med mitt företag.

De flesta av mina resor går till de fantastiska Dolomiterna i Italien, som numer ingår i Unescos lista över Världsarv. Mitt mål är att du som kund ska kunna hitta ett alternativ som passar oavsett om du vill Vandra, skida eller köra motorcykel).

Prisnivån på MC- och Skidresa ligger kvar i stort sätt i förra årets prisnivå. Däremot så har jag behövt höja priset på vandringsresan till Corvara, eftersom hotellets priser har gått upp markant i pris.

Vandrings- och mc-resorna till och från Italien görs med minibussar med övernattning på färjan mellan Trelleborg och Rostock. För skidresa gäller annat upplägg.(se under skidresa)

För dig som vill flyga så finns möjlighet att skicka bagage/mc med mig och bli upphämtad exempelvis utanför München

Vandrings- och mc-resorna är begränsade till max 21 gäster.  Vi startar efter lunch från Stockholm eller Göteborg och ankommer till Trelleborg under kvällen för att ta nattfärjan till Tyskland. Det öppnar även möjlighet för diverse påstigningsorter söder om Stockholm och Göteborg. Resorna går på det sättet väldigt mycket snabbare och smidigare än med en turistbuss och stor grupp. Det innebär att vi är framme i Italien redan vid 19-19.30 på kvällen, (gäller vandringsresorna, mc-resorna tar ca 2-3 timmar längre.)  Även hemresan innehåller övernattning på båt.

Det blir alltså mindre grupper men servicen ökar och tyvärr så ökar ju priset lite, men jag hoppas och tror att Du ska tycka att ”exklusiviteten” är värt det.

Jag hoppas att du ska finna både resmål och pris intressant. På alla resmål så kommer du att bo på riktigt bra hotell där det finns fantastisk mat och möjlighet till en skön relax-avdelning.

Du som är medlem i Sveriges MotorCyklister, SMC erbjuds 10% rabatt på motorcykelresorna.

Så välkommen med oss!  Du kommer inte att ångra dig/er!

 

23/2-4/3 2018 Skidresa till Canazei

25/5-3/6 2018  Motorcykelresa, Val di Sole, Pippo Hotel

6/7-15/7 2018  Vandringsresa till Corvara, Hotell Col Alto

27/7-5/8 2018  Motorcykelresa till Val di Fassa, Piccolo Hotell

31/8-9/9 2018  Vandringsresa till Corvara, Hotell Col Alto

14/9-23/9 2018 Slutsåld/Motorcykelresa, Dolomiterna

Vandringsresorna utgår från Trelleborg, men det går anslutningsbuss från Stockholm som kör E4 ner och ev kommer det även att finnas möjlighet till anslutning över Göteborg.

Motorcykelresorna utgår från Stockholm, men där kan det eventuellt finnas möjlighet med anslutning även från Göteborg eller Trelleborg. 

I övrigt, se respektive resmål.