MC Resor, Superpris 16 495:-

  1 (111)

Vill du uppleva fantastiska vägar och underbara berg på din egen motorcykel men inte känner för att köra ända dit? Häng i så fall med på min mc-resa till Italien. Vi åker bekvämt i mini-buss med hojarna på släp efter. Det innebär att du  får både hoj och dig själv (+ ev passagerare) transporterad från punkt A till punkt B.

Resorna går till den norra delen av Italien där fantastiska berg som Dolomiterna och Brenta Dolomiterna finns. Det finns en mängd roliga och vackra bergspass att ta sig an på det sätt som just du vill; Passo Pennes, Jaufenpass, Passo Sella, Passo Gardena, Passo Stelvio, Passo Mendola, Passo Pordoi, Monte Bondone etc. Möjligheterna är oändliga. Vägarna är för det mesta i väldigt bra skicka. I Italien har man förstånd att inte lägga ut några stödkanter av grus 🙂

Vi bor på ett och samma hotell hela veckan vilket gör att du och ditt bagage kan bo in er på hotellet. Vanligtvis så startar vi dagen efter frukost och avfärd är ca 09.00. Under dagen gör vi stopp för fika, lunch, fotografering mm.

Med på alla resor så finns det svensk guide med mångårig vana och erfarenhet både från motorcykelkörning och Italienska Alperna, vilket innebär att du kommer att få uppleva det bästa som finns från området både vad gäller det kulinariska och de mest fantastiska motorcykelvägar som kanske går att uppbringa i Europa.

Om du är medlem i SMC så har du 500:- rabatt på resorna

För mer information se; Resefakta Mc-Resor

Följande resor planeras 2020 men om du och din klubb eller vänner har ett speciellt önskemål så gör jag vad jag kan för att ordna det. Var inte rädd att höra av dig.

 

22maj Klaussen (10dagar – MC-Resa)INSTÄLLD 16 495 sek
5 juni Val di Fassa (10dagar – MC Resa)INSTÄLLD 16 495 sek
24 Juli Val di Sole (10dagar – MC Resa) 16 495 sek
11 September Val di Fassa (10dagar-MC-Resa 16 495 sek