Val di Sole 2019/ 4 platser kvar

Vissa berg är snyggare än andra. Storslagnare än fantasin, vackrare än verkligheten. Som italienska Dolomiterna, där man gärna inbillar sig att skickliga konstnärer fått fria händer och fullkomligt hämningslöst gått loss i färg och form. Spetsiga nålar, torn, grottor, pyramider och kilometerbreda bergväggar med kontrasterande sedimentränder. Alltsamman varligt placerat bland böljande barrskog och ängsmark. Emellanåt så sockersött att det luktar Walt Disney, särskilt om kvällen när kalkstenens rosa pigment glöder i solen.

Här finner man imponerande utkikspunkter, vackra sjöar och landskap samt små charmerande bergsbyar och sist men inte minst, fantastiska vägar som verkar byggda för bara en sak: Motorcykelkörning. Kurva på kurva i en aldrig sinande ström. Bra beläggning i de flesta fall utan grus på vägarna. Dit vill jag ta dig för en underbar vecka på Motorcykel.

Turerna kommer att gå i den norra delen av Italien med fantastiska utsikter och underbara vägar. Några av de kända ställen som finns i den delen av Italien som det kan bli aktuellt att besöka är: Gardasjön, Meran(Chess utspelade sig här), Trento, Passo San Boldo, Passo Stelvio, Passo Tonale, Passo Sella, Cortina etc . Vi kanske även besöker Bolzano o tittar på Snömannen, Özti. Men framför allt kommer vi att köra på helt otroligt roliga och underbara vägar. Och Du!! Det spelar ingen roll om du åker glidare eller sporthoj, det är lika kul oavsett.

Vi kommer att bo i Terzolas på det väldigt trevliga hotellet Pippo Hotel. Där finns det även garage för ett antal motorcyklar.

I priset ingår:

– resa tur och retur i minibuss

– del i fyrbäddshytt på färja Trelleborg-Rosstock tur o retur, dubbelhytt mot tillägg

– del i dubbelrum med halvpension 7 nätter på platsen

– transport av egen mc

I priset ingår ej:

       Bränsle till egen motorcykel

       Enkelrum

       Ev turistskatt på orten

Tidpunkt, 13-22/9 2019

Pris 15 495:-

Enkelrumstillägg 1500:-

Om du/ni vill sova ensam på färjorna så tillkommer det dagsaktuella priset för dubbelhytt, ca 1000:- åt varje håll!

Resefakta

Intresserad?

Gör en intresseanmälan.

Eller hör av dig till:

Konsultfirma Lasse Franklin

E-mail: info@franklintravel.se

Tel: +46 70 577 17 63