MC Resor Superpris 17 995:-

  1 (111)

Vill du uppleva fantastiska vägar och underbara berg på din egen motorcykel men inte känner för att köra ända dit? Häng i så fall med på min mc-resa till Italien. Vi åker bekvämt i mini-buss med hojarna på släp efter. Det innebär att du  får både hoj och dig själv (+ ev passagerare) transporterad från punkt A till punkt B.

Resorna går till den norra delen av Italien där fantastiska berg som Dolomiterna och Brenta Dolomiterna finns. Det finns en mängd roliga och vackra bergspass att ta sig an på det sätt som just du vill; Passo Pennes, Jaufenpass, Passo Sella, Passo Gardena, Passo Stelvio, Passo Mendola, Passo Pordoi, Monte Bondone etc. Möjligheterna är oändliga. Vägarna är för det mesta i väldigt bra skicka. I Italien har man förstånd att inte lägga ut några stödkanter av grus 🙂

Vi bor på ett och samma hotell hela veckan vilket gör att du och ditt bagage kan bo in er på hotellet. Vanligtvis så startar vi dagen efter frukost och avfärd är ca 09.00. Under dagen gör vi stopp för fika, lunch, fotografering mm.

Jag gör även ett nytt försök med Rumänien i maj. Jag transporterar din hój och ditt bagage och du själv flyger ner och blir upphämtad i Cluj Napoca(flygkostnad ingår ej)

Med på alla resor så finns det svensk guide med mångårig vana och erfarenhet både från motorcykelkörning och Alperna, vilket innebär att du kommer att få uppleva det bästa som finns från området både vad gäller det kulinariska och de mest fantastiska motorcykelvägar som kanske går att uppbringa i Europa.

Om du är medlem i SMC så har du 500:- rabatt på alla resorna

För mer information se; Resefakta Mc-Resor

Följande resor planeras 2022 men om du och din klubb eller vänner har ett speciellt önskemål så gör jag vad jag kan för att ordna det. Var inte rädd att höra av dig.

 

 

19 maj Klaussen (10dagar – MC-Resa) 17 995 sek
21 juli Val di Sole (10dagar – MC Resa) 17 995 sek
15 sept Val di Sole (10dagar – MC Resa) 17 995 sek