MC Resor Superpris 18 595:-

1 (111)

Vill du uppleva fantastiska vägar och underbara berg på din egen motorcykel men inte känner för att köra ända dit? Häng i så fall med på min mc-resa till Italien. Vi åker bekvämt i mini-buss med hojarna på släp efter. Det innebär att du  får både hoj och dig själv (+ ev passagerare) transporterad från punkt A till punkt B.

Resorna till Italien är till den norra delen där fantastiska berg som Dolomiterna och Brenta Dolomiterna finns. Det finns en mängd roliga och vackra bergspass att ta sig an på det sätt som just du vill; Passo Pennes, Jaufenpass, Passo Sella, Passo Gardena, Passo Stelvio, Passo Mendola, Passo Pordoi, Monte Bondone etc. Möjligheterna är oändliga. Vägarna är för det mesta i väldigt bra skicka. I Italien har man förstånd att inte lägga ut några stödkanter av grus 🙂

Resan till Rumänien kommer att vara i Transylvanien. Även här finns det många fler fantastiska vägar än man kan tänka sig. Rumänien håller på att bygga upp sitt vägnät vilket innebär att vi hittade ett antal nygjorda vägar.  Jag transporterar din hoj och ditt bagage men du själv flyger ner och blir upphämtad i Cluj Napoca(flygkostnad ingår ej)

Vi bor på ett och samma hotell hela veckan vilket gör att du och ditt bagage kan bo in er på hotellet. Vanligtvis så startar vi dagen efter frukost och avfärd är ca 09.00. Under dagen gör vi stopp för fika, lunch, fotografering mm.

Med på alla resor så finns det svensk guide med mångårig vana och erfarenhet både från motorcykelkörning och Alperna, vilket innebär att du kommer att få uppleva det bästa som finns från området både vad gäller det kulinariska och de mest fantastiska motorcykelvägar som kanske går att uppbringa i Europa.

Om du är medlem i SMC så har du 500:- rabatt på alla resorna

För mer information se; Resefakta Mc-Resor

Följande resor planeras 2024 men om du och din klubb eller vänner har ett speciellt önskemål så gör jag vad jag kan för att ordna det. Var inte rädd att höra av dig.

17 majVal di Sole(10dagar – MC-Resa)18 495 sek
8 juniRumänien(10dagar – MC Resa)19 995 sek
19 juliKlausen (10dagar – MC Resa)18 495 sek
30 augVal di Fassa(10dagar-MC Resa)18 495 sek