Rumänien 27/5-3/6 2023

Rumänien är kanske mest känt för mystiken kring Greve Dracula och Transsylvanien. Men här finns så mycket mer att upptäcka. Den storslagna naturen består både av Donaudeltat och Karpaterna, med Transfagarasan som är en av de mest spektakulära bergsvägarna i världen.
Upplev det fantastiska Rumänien på din egen motorcykel i slutet på maj. Vi kommer att befinna oss mitt i Transylvanien med dess dramatiska skönhet. Det blir turer i Karpaterna på Transalpina, som är den högst belägna vägen i Rumänien, och Transfagarasan. Vi kommer att besöka Slottet Bran där enligt sägen, Greve Drakula spenderade en tid. Det kommer även att bli besök i en av saltgruvorna som finns i Rumänien.
Vägarna får anses i det mesta vara helt ok. Jag har till och med lyckats hitta någon väg som är helt ny, men naturligtvis blir det även ett antal km på dåliga vägar.
Vi kommer att bo på Hotel Double Tree by Hilton i Sighisoara. På hotellet finns det möjlighet till spa.  Det finns även garage på hotellet.

I priset ingår transport av din motorcykel och bagage.
Du bokar din egen flygbiljett till Cluj Napoca där du blir upphämtad för transport till Sighisoara. Det går flyg både från Stockholm och Malmö. Transfern till hotellet tar ca 2,5 timme. Kontakta mig för mer information.

I priset ingår:

– del i dubbelrum med frukost 7 nätter på platsen

– transport av egen mc

– transport av bagage

 

I priset ingår ej:

      Flygbiljetten

       Bränsle till egen motorcykel

       Enkelrum

       Ev vägavgifter

       Ev turistskatt på orten

Tidpunkt, 27/5-3/6 2023

Pris 18 995:-

Enkelrumstillägg 3000:-

 

Resefakta

Intresserad?

Gör en intresseanmälan.

Eller hör av dig till:

Konsultfirma Lasse Franklin

E-mail: info@franklintravel.se

Tel: +46 70 577 17 63

Kostnad för flyg och middag tillkommer